Politisk världskarta trä sovrumsinredning

Politisk världskarta trä sovrumsinredning

Politisk världskarta i trä för sovrumsinredning. Förutom den traditionella världskartan kan du också lägga till en 3D-världskarta i ditt sovrum. Elephant Stock har en mängd olika världskartor, inklusive ett träplan, namn på hav, båtar och kompass med mera. Den här inredningen är lätt att installera på väggen tack vare dubbelhäftande tejp och hörnschabloner. Du kan köpa en väggkarta i olika storlekar, inklusive hela världen, till ett överkomligt pris.

3D vägg världskarta

En 3D-världskarta blir ett unikt tillägg till ditt hem, eftersom den kombinerar tredimensionella effekter med en vanlig målning. Dessa kartor finns i olika storlekar, med medelstora och stora versioner. De största mäter 118 x 69 tum. Några av alternativen inkluderar en tom karta, en version med flera lager och en med en prime yta. Det sistnämnda alternativet inkluderar Antarktis.

Du kan köpa ett kit som innehåller alla delar och instruktioner, eller så kan du köpa en uppsättning enskilda träbitar och sätta ihop dem själv. De levereras med detaljerade instruktioner och en mall, vilket gör dem lätta att montera. Varje panel har motsvarande nummer, och dubbelhäftande tejp ingår för säker installation. Beroende på storleken på din vägg kan en tredimensionell karta vara knepig att installera, men rätt bit kan förvandla ett vanligt rum till ett underbart resmål.

En tredimensionell världskarta som dekoration sitter av från väggen ca 22 mm och kompletteras av dekorativa 3D-accentbitar. Priserna för den grundläggande, obelysta versionen börjar på 1 689 dollar, medan den upplysta versionen kostar cirka 2 598 dollar. Om du vill ha ett mer omfattande föremål kan du överväga 3D-världskartan i trä med flera färger, som är tillverkad av massiv björkplywood och finns i fyra storlekar.

Politisk karta i modern vintage-stil

Affischen om världshistoria visar nationers och imperiers uppkomst och fall genom historien. Affischen täcker åren från 3000 f.Kr. till 2000 e.Kr. och färgerna på kontinenterna visar deras politiska status. Europa är till exempel rött, med gula regioner och länder utanför Europa. Varje imperium är färgat på olika sätt, vilket återspeglar dess period och storlek. Den här kartan utgör en fascinerande väggdekoration i sovrummet. För att hänga upp den måste du först borra hål i träets bakre bitar.

En affisch med politisk karta är ett utmärkt val för sovrummet på grund av dess elegans och moderna utseende. Den här kartplakaten visar de nuvarande politiska gränserna för alla länder och städer samt deras huvudstäder. Andra funktioner på den här affischen är bland annat nationsgränser och ortnamn på städer. Den är tryckt på 24lb-affischpapper med tremillimeter laminering på båda sidor. Du kan till och med använda torra raderingspennor för att skriva anteckningar och andra viktiga detaljer på kartan!

En världskartaaffisch är ett vackert sätt att dekorera ditt sovrum. Den ger en känsla av det förflutna, men är också aktuell och har rika färger. Den är också ett utmärkt val för rum med en eklektisk eller lantlig inredning. Den kommer monterad på en foamcoreplatta och är professionellt färdigställd med en 2″ svart glansig ram. Den här affischen mäter 39,5” i bredd och 27,5” i höjd.

Politisk världskarta

Ett annat bra sätt att ge rummet en antik känsla är att köpa vintageföremål. De är vanligtvis av högre kvalitet än nya, så du kan sträcka ut din dollar lite mer utan att bryta banken. Dessutom ger det ditt rum ett färdigt utseende. Hjärnorna bakom bloggen Vintage Refined har ett underbart exempel på hur man hänger en eklektisk gallerivägg ovanför dagbädden. Harding har noggrant valt ut vintagepjäser som förflyttar oss till en enklare tid. Ornerade speglar och en porslinstallrik, till exempel, ger oss det klassiska antika utseendet som framkallar det förflutna.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kaklag
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av kakor.
AcceptMore info