PARTNERSKAP

partnership wooden decoration b2b

Upptäck fördelarna med B2B-samarbete

för distributörer

B2B-samarbete med oss är ett rent nöje! Vi kommer att förenas av passion och kärlek för naturlig skönhet. Trädekorationer för hemmet och företaget av märket Birdywing är i linje med de senaste trenderna och marknadens efterfrågan.

Kontinuerlig utveckling är oerhört viktigt för oss, och därför letar vi ständigt efter lämpliga platser för att visa upp och sälja våra märkesprodukter.

Vi söker distributörer och samarbetspartners i Polen och Europa , som låter sig vägledas av idén att främja unik och modern design. Vi erbjuder våra partner gynnsamma kommersiella villkor. Dessutom erbjuder vi en uppsättning mallar samt innehållsmässigt och kommersiellt stöd. Vår partner kan känna sig trygg och bekväm eftersom våra produkter är skyddade av en industriell design.

Fler och fler människor ändrar sina inredningar till sådana som blir mer naturliga och närmare den mänskliga miljön. Så om du agerar som försäljningsrepresentant eller om du har en egen stationär- eller nätbutik och vill erbjuda dina kunder det bästa, bjuder vi dig varmt in att samarbeta med oss.

Bli en försäljningspartner idag! Ta hand om vår miljö och fokusera på design direkt från naturen.

Om du letar efter nya möjligheter och är intresserad av att sälja produkter från vårt varumärke, vänligen fyll i formuläret. Om du har några frågor kan du kontakta oss via e-post: [email protected] .

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kaklag
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av kakor.
AcceptMore info