Vad man kan hänga på den tomma väggen ovanför skrivbordet – trädekorationer för kontoret

Kontorsdekorationer i trä är ett av de många alternativen för att ordna ett kontorsrum. Väggen vid skrivbordet ska användas praktiskt och samtidigt se snygg ut. Väggen ovanför skrivbordet bör ordnas så att den bäst passar arbetets karaktär.

Vad ska man hänga på den tomma väggen ovanför skrivbordet?

Oftast hänger vi upp kork- eller magnettavlor på denna plats. Människor med kreativa yrken brukar hänga upp bilder, klipp, materialprover och texter på väggen ovanför skrivbordet. En korktavla ovanför skrivbordet är också en idealisk lösning för ett studentrum.

Trädekorationer för kontoret

Det är dock inte bara möjligt att använda tomt väggutrymme vid skrivbordet på ett praktiskt sätt. Vår kund Agnieszka valde trädekorationer till sitt kontor och på väggen ovanför skrivbordet finns det plats för en titulär världskarta i trä med gränser och ländernas namn. Fru Agnieszka valde kartan i ek, som passar perfekt till färgen på hennes skrivbord i trä. Det hela ser väldigt stilfullt och inspirerande ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kaklag
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av kakor.
AcceptMore info