Instruktioner för montering av världskartan i trä

Instruktioner för montering av världskartan i trä

Tack för att du valde vår produkt! Det är otroligt enkelt att sätta ihop vår karta. I paketet finns kontinenter som Nordamerika, Sydamerika, Grönland, Eurasien, Afrika och Australien samt 24 öar i formatet. Du hittar också en monteringsmall i form av ett stort ark grått papper på vilket kontinenterna och öarna är stansade.

För att montera behöver du:

målartejp med vilken du fäster mallen på väggen;
en monteringskniv för att hjälpa dig att dra ut kontinenterna ur pappersmallen och för att hjälpa dig att dra ut de små öarna ur mallen;
Monteringslim eller kardborreband för att hålla ihop alla delar av kartan.

Steg 1 Montera monteringsmallen med målartejp på väggen.

Steg 2 Börja monteringen genom att riva ut en av kontinenterna från pappersmallen, t.ex. Australien, med hjälp av en kniv från vår monteringsutrustning.

Anmärkning Riv inte ut alla kontinentkonturer från mallen samtidigt, eftersom det kan göra monteringen svårare.

Steg 3 Klistra upp kartan på väggen. Om du har valt att montera med lim Applicera lim på kartans baksida i form av sicksack eller prickar. Om du har valt att montera med kardborreband. Dra av skyddsfilmen och klistra kardborreband på kartan, dra sedan av skyddsfilmen på andra sidan och klistra på väggen.

Steg 4 Följ samma procedur för varje artikel i förpackningen.

Stansa ut -> limma eller kardborreband -> klistra på

Steg 5 När du har monterat de stora delarna fortsätter du med att limma fast de små öarna. För att göra detta måste du skära ut de små öarna ur träformatet, se steg 6.

Steg 6: Ta bort de små öarna från listen. Skär ut “näbbarna” med skäraren från paketet. Du kan använda skäraren för att ta bort eventuella ojämnheter.

Steg 7 När alla delar har limmats fast. Ta bort mallen från väggen

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kaklag
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av kakor.
AcceptMore info