Frakt och returer

EXPRESS ORDER  

Våra priser inkluderar inte moms, GST eller andra nationella skatter utanför länder i Europeiska unionen.

För internationella kunder som måste betala tull kommer du att få ett e-postmeddelande från GFS Gateway, First Mile eller din lokala tullmyndighet där du uppmanas att betala för att din beställning ska kunna behandlas i tullen. Tyvärr finns det inget lagligt sätt att kringgå tullen. När du har gjort denna betalning till tullmäklaren kommer din beställning att behandlas för slutlig leverans.
På grund av paketets dimensioner kommer du att betala tull- och importskatter. Skattebeloppet beror på ditt lands lagar, vanligtvis är det runt 30-60 dollar. BIRDYWING ansvarar inte för dem. 

Internationellt patent

Trävärldskartan är skyddad av internationella patent och upphovsrätt. Genom att kopiera produkten gör du dig skyldig till upphovsrättsintrång och kommer att drabbas av allvarliga juridiska problem.

Vi hoppas att du absolut älskar varenda produkt vi skickar dig.  Men ibland händer livet och planerna ändras, vi förstår det.

Vi accepterar returer och utbyten på varor som inte är personliga, inte specialtillverkade och inte är på utförsäljning inom 30 dagar efter att du mottagit paketet. 

FÖR ATT RETURERA/BYTTA din beställning: Alla varor måste vara i nytt skick och i originalförpackning. Kunden ansvarar för returfraktkostnaderna och eventuella fraktkostnader för de artiklar som skickats i utbyte.

Vi accepterar INTE returer eller utbyten på personliga, specialtillverkade eller utförsäljningsartiklar. 

ERSÄTTNINGAR:  Om vi har gjort en felaktig personalisering på din beställning skickar vi gärna en ersättning av den personaliserade artikeln till dig. Vi ersätter inte föremål som graverats felaktigt för att vi fick en felaktig bild/felstavad text från dig. 

Återbetalning i händelse av force majeure omständigheter.

Vänligen notera! Vi återbetalar produkternas kostnader, men fraktkostnaderna kommer att debiteras från produktens pris i fall om:

kunden inte var tillgänglig under leveransprocessen.
kunden lämnade inte ett giltigt telefonnummer och/eller en giltig e-postadress.

Om varan utnyttjades av posten av samma anledning är vi inte ansvariga för kostnaderna. Om kunden vägrar att ta emot paketet utan anledning kommer paketet att utnyttjas och vi ansvarar inte för kostnaderna.

Byte av produkt (t.ex. byte av färg, storlek etc.)

FÖR ATT RETURNERA/ÄNDRINGA din beställning: Alla varor måste vara i nytt skick och i originalförpackning. Kunden ansvarar för returfraktkostnaderna och eventuella fraktkostnader för de artiklar som skickats i utbyte.

Vi accepterar INTE returer eller utbyten på personliga, specialtillverkade eller utförsäljningsartiklar. 

 1. Enligt lagen av den 30 maj 2014 om konsumenträttigheter, som gäller från och med den 25 december 2014, har köparen rätt att frånträda ett distansavtal utan att ange några skäl.
 2. Tiden för köparens information till säljaren om sin avsikt att frånträda avtalet är 14 kalenderdagar från mottagandet/köpet av varorna. Under denna tid är köparen skyldig att skicka ett bytesutlåtande till säljarens e-postadress eller per post eller tillsammans med varorna. 
 3. Från och med den dag då förklaringen om återkallelse av avtalet skickas har köparen ytterligare 14 kalenderdagar på sig att returnera varorna.
 4. Köparen ansvarar för att minska varans värde till följd av att den används på ett sätt som går utöver vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och funktion.
 5. Köparen/konsumenten står för de direkta kostnaderna för att ersätta varan.

1. Packa produkterna och fyll i formuläret

För att påskynda handläggningen av ärendet föreslår vi att du använder det särskilda utbytesformuläret. Kontrollera noga att du har lämnat alla uppgifter korrekt.
Du kan fylla i formuläret genom att klicka på länken nedan:

2. Skicka dina produkter

Vi är noga med att skydda och förpacka försändelsen så att beställningen når oss i sin helhet. 

Birdywing.se – Bytesavtal
32 Fantazja
Gorzyce 39-432, POLAND

Kom ihåg att vi inte tar emot paket som skickas till oss med efternamn, e-försändelse eller paketautomater. Kostnaden för att returnera den returnerade produkten betalas av köparen.

 1. 3. Vänta på en ny produkt, återbetalning av mellanskillnaden eller ytterligare betalning.

  Ersättningsprodukten skickas till den ursprungliga beställningsadressen efter mottagandet av returen av ersättningsprodukten.

  Återbetalning av mellanskillnaden i betalningen
  Vid betalning via Przelewy24 och PayPal kommer skillnaden i betalning att göras till det kontonummer från vilket betalningen för beställningen gjordes. Vid betalning vid leverans till det kontonummer som anges i formuläret. 

  Tilläggsbetalning för beställningen
  Efter att ha beräknat den skillnad som ska betalas ska tilläggsbetalningen göras till vårt bankkonto innan den nya produkten skickas. För att påskynda bytesförfarandet bör du skicka oss en betalningsbekräftelse.

  PKO BP
  98 1020 4913 0000 9502 0162 3198

  Överföringstitel:
  Utbyte – Beställningsnummer …. 

  Mottagare:
  Birdywing – MARIAN SIKORA, ul. Fantazja 32, Gorzyce

Återlämna produkterna (Återtagande av avtalet).

Vi accepterar returer och utbyten på varor som inte är personliga, inte specialtillverkade och inte på utförsäljning inom 14 dagar efter att du har mottagit paketet.

Przeczytaj informację o odstąpieniu od umowy zawartej na odległość. Statut

Zgodnie z ustawą z dnia 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta, obowiązującą od 25 grudnia 2014 r., Kupujący ma prawo do odstąpienia od umowy zawartej na odległość bez podania przyczyny.
Czas na poinformowanie Sprzedawcy przez Kupującego o zamiarze odstąpienia od umowy wynosi 14 dni kalendarzowych od momentu otrzymania / zakupu towaru. W tym czasie Kupujący zobowiązany jest do przesłania oświadczenia o odstąpieniu od umowy na adres e-mail Sprzedawcy lub pocztą lub wraz z towarem.
Od dnia wysłania oświadczenia o odstąpieniu od umowy, Kupujący ma kolejne 14 dni kalendarzowych na zwrot towaru.
Sprzedawca powinien zwrócić Kupującemu środki w ciągu 14 dni od otrzymania oświadczenia o odstąpieniu od umowy. Sprzedawca może wstrzymać się ze zwrotem środków do czasu otrzymania towaru.
Kupujący jest odpowiedzialny za zmniejszenie wartości rzeczy w wyniku korzystania z niej w sposób wykraczający poza konieczny do stwierdzenia charakteru, cech i funkcjonowania rzeczy.
Kupujący / konsument ponosi bezpośrednie koszty zwrotu towaru

1. Packa produkterna och fyll i formuläret

För att påskynda handläggningen av ärendet så mycket som möjligt föreslår vi att du använder en särskild returblankett. Fyll i den när du uppfyller alla villkor för att häva avtalet. Kontrollera noggrant att du har lämnat alla uppgifter korrekt.
Du kan fylla i formuläret genom att klicka på länken nedan:

2. Skicka produkterna – du har 14 dagar på dig att göra det.

Vi är noga med att skydda och förpacka försändelsen så att beställningen når oss i sin helhet. 

BIRDYWING – RETURNERA PRODUKT
ul. Fantazja 32,
Gorzyce 39-432, POLAND

Kom ihåg att vi inte tar emot paket som skickas till oss med efternamn, e-försändelse eller paketautomater. Kostnaden för att skicka tillbaka den returnerade produkten betalas av köparen.

3. Vänta på att pengarna ska återbetalas

För att påskynda handläggningen av ärendet så mycket som möjligt föreslår vi att återbetalningen sker inom högst 14 dagar från det datum då produkten har mottagits i lagret. Återbetalning av transaktionskostnader görs: i fråga om betalningsmetoder: PayU, Przelewy24 och PayPal – till det kontonummer från vilket betalningen för beställningen gjordes. Vid betalning vid leverans – till det kontonummer som anges i formuläret.

Återlämna produkterna (Återtagande av avtalet).

1. Fyll i formuläret och välj typ av klagomål.

För att påskynda reklamationsprocessen så mycket som möjligt rekommenderar vi att du fyller i följande reklamationsblankett – och sedan bifogar den till kartongen med de reklamerade produkterna. Markera på det att du klagar på artiklarna och ange orsaken till klagomålet. Kontrollera noga att du har fyllt i alla uppgifter korrekt.

Du kan fylla i formuläret genom att klicka på länken nedan:

3. Vänta på beslutet om klagomålet

Om du bestämmer dig för att:
Om du bestämmer dig för att byta ut – vi hämtar och skickar omedelbart en ny produkt.
reparera – vi hämtar och skickar den reparerade produkten omedelbart.
returnera – efter att ha accepterat din reklamation kommer återbetalningen att ske omedelbart, senast 14 dagar från det datum då produkten mottogs i lagret. Återbetalningen kommer att ske inom högst 14 dagar från det datum då produkten mottogs i lagret. Återbetalning av transaktionskostnader görs: när det gäller betalningsmetoder: PayU, Przelewy24 och PayPal – till det kontonummer från vilket betalningen för beställningen gjordes. Vid betalning vid leverans – till det kontonummer som anges i formuläret.

2. Förbered produkten för insamling

Efter att ha slutfört den är vi noga med att skydda och förpacka försändelsen så att beställningen når oss i sin helhet.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kaklag
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av kakor.
AcceptMore info