För företag

Originella gåvor till kunderna

Vid evenemang som du organiserar eller vid enskilda möten med kunder är det värt att lägga till något från dig själv så att du kommer ihåg det bättre efter mötet. Birdywing.se vet vad som bör göras för att vinna en entreprenör eller affärspartner som kommer tillbaka till oss igen. Varje kund, även den mest seriösa, gillar att få en gåva. Därför är det värt att utrusta sig med unika gåvor till kunder som du kan använda dagligen. Originella företagspresenter är vårt dagliga bröd. Vi erbjuder trämuggunderlägg, doftande hängen och många, många andra småsaker. För exceptionella kunder föreslår vi att man köper våra träkartor, som säkert inte låter någon glömma sig själv. 

Om vårt erbjudande inte innehåller produkter som du vill köpa av oss, uppmanar vi dig att kontakta oss, genom vilket vi kommer att avgöra vilka pissgåvor vi kan skapa för dig på en individuell beställning. Naturligtvis kan du också beställa gåvor med företagets logotyp från oss! Då kan ni säkert bli mer synliga än andra företag som erbjuder sina kunder så kallade “gåvor att gömma i en låda”.

Gåvor till utländska kunder

Ett seriöst möte med ett internationellt företag närmar sig, som kan sluta med att ett viktigt kontrakt undertecknas? Så något speciellt får inte saknas på det! Affärspresenter från Polen kan vara något riktigt karakteristiskt, som gör att ditt företag tas emot på ett trevligt sätt av utländska entreprenörer. Den perfekta presenten kan vara träklockor med Birdywing.se -gravering, som kunden alltid kommer att kunna ha med sig och därmed omedvetet kommer att minnas ett tillfredsställande möte med ditt företag. På begäran kan vi också tillverka solglasögon i trä som alltid ser mycket originella ut. Gåvor till utländska kunder det är en viktig del av varje möte, så det är värt att se till att de har något i handen efter mötet.

GÅVOR TILL ANSTÄLLDA

Företagspresenter till de anställda bör vara vanliga, särskilt när olika helgdagar firas och när företaget till exempel firar sitt jubileum. Varje anställd som får en praktisk och unik gåva från sin ledning blir mer effektiv och nöjd med sitt arbete. Semestergåvor till anställda kan ta sig olika uttryck, t.ex. för kvinnor är den perfekta gåvan en graverad trälåda för smycken, och för en man t.ex. dryckesmattor i trä med en rolig gravyr och ditt företags logotyp. En gåva till en anställd är en viktig del av varje företagsfest, så om du har en egen idé till en företagsgåva i trä, kontakta oss för att ordna detaljerna kring beställningen.

En lyckad överraskning är synonymt med Birdywing.se .

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kaklag
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av kakor.
AcceptMore info